30.04.2005SVBG 03 - Club Tropicana Boys2 - 0
27.08.2005Club Tropicana Boys - SVBG 032 - 2
24.05.2007SVBG 03 - Club Tropicana Boys1 - 3

Jesper
17-09-2007 22:23:42

Oprykningskampen blev næsten defintivt afgjort i søndagens flotte 4-1 sejr over Svendborg. Vi mødte Svendborg, som vi før sæsonen vurderede som vores største konkurrent i kampen om oprykningen. Men som sæsonen er skredet frem, har mere og mere tydet på at Svendborg ikke havde klassen til at true os. Senest set på det fact, at de tabte 1-0 mod et hold vi vandt 11-1 over. Kampen i søndags viste også tydeligt klasseforskellen. De første fem minutter var meget lige, men så satte CTB tempoet op, og i de næste 25 minutter nedspillede de Svendborg. Det resulterede i to meget flotte mål, hvor den yderst velspillende Thomas Yde var med i begge. Det første var en fornem first-timer efter et fantastisk opspil af SIF-drengene. Det andet var fornemt jyde-SIF samarbejde, hvor Anfører Søren viser vilje og får kæmpet Ydes indløg i mål. To mål var ikke nok for CTB, så de fortsatte angrebsiveren, som til gengæld efterlod forsvaret meget alene. Heldigvis er keeper Christoffer i topform med flere fornemme redninger. Svendborg fik reduceret på flot kontramaner, og har yderlig en stor chance for at udligne, inden CTB præsterede en Månson/Yde-classic, der satte tingene på plads med en 3-1 scoring før pausen. I pausen blev midtbanen korigeret , så Svendborgs angrebsivrige fløje ikke stod alene, og 2. halvleg mindede om 2. halvleg i Danmark-Liechenstein kampen. CTB var i fuld kontrol og brillierede med at brænde et par kæmpe chancer, deriblandt vores kære anfører, som kostede ham en kasse kvajebajer. Selvsamme anfører rundede festen af med en Jon dahl inderside på Morten A´s fornemme oplæg. 4-1 sejr, der betyder vi har 11 point (og en markant bedre målscore + 62 mod +36) ned til Panum med fire kampe tilbage. Det kan og må ikke gå galt!